Makaslar

21-07-2023 14:32
Makaslar

Makaslar

Makaslar, uygulamaya bağlı olarak özellikle PVC boruların kesilmesinde ve bahçecilikte ağaç budamasında kullanılır. Boru kesmek için kullanılanlara boru kesme makası, bahçıvanların kullandığı makaslara ise budama makası denir. Ayrıca metal telleri kesmek için kesme makası kullanılır. Bu kadar geniş bir kullanım alanına sahip olan makas, hemen hemen her evde el altından bir alet olarak bulunur.

İhtiyaç duyduğunuzdan daha uzun kesmek için kullandığınız makaslar, düz ve keskin yüzeyleri sayesinde pürüzsüzdür. Metal nesneleri kesmek için kullanılan makaslar aynı zamanda kalay kesme makası olarak metal kutuları kesmek için kullanılır. Makasın yay mekanizması eğilip kapanmasını sağlar. Makas, kesilecek nesnenin genişliğine göre esner ve kesim bittiğinde otomatik olarak kapanır.

Kesici Makas Çeşitleri Kullanımı

Makas çeşitleri, kullanım yerlerine göre farklı isimler almaktadır. Makas kullanıyorsanız, keseceğiniz nesnenin boyutunu karşılayacak kadar büyük olmalıdırlar. Ayrıca bu makaslarla makas için ideal olmayan hiçbir şeyi kesmeyin. Makasın keskin tarafı sorun olabiliyor bu yüzden her makasla kolayca kesilebilen ürünler tercih edilmelidir. Yani makas ürüne göre doğru bir şekilde kullanılmalıdır. Kalın ve sert yapıda olan çeşitli ürünler için daha güçlü, ince yapıda olan ürünler için ise çok daha pratik özellikli makaslar kullanabilirsiniz. Makas modelleri kullanım alanına göre tüm beklentilerinizi karşılayacaktır. Üstelik ürünlerin her biri kesici el aletleri-makas satın al seçeneği ile kolayca satın alınabilmektedir.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.